Loading...

Η ομαδα

Λιγα λογια για εμας

Artnoise Designers

Γνωριστε μας
Αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, προσπαθώντας να κατανοήσουμε τις πραγματικές ανάγκες και προσδοκίες του. Το φάσμα των υπηρεσιών μας , η υψηλή τεχνογνωσία και η εμπειρία μας στο χώρο του internet και όχι μόνο, μας δίνει τη δυνατότητα να προτείνουμε λύσεις που φέρνουν καλά αποτέλεσμα.

Η artnoise designers είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο του design και της επικοινωνίας από το 1999 με κύριο αντικείμενο την προβολή μιας επιχείρησης. Είμαστε μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών με διαφορετικές γνώσεις που μας ενώνει ένας κοινός στόχος. Η δημιουργία και η δίψα για μάθηση μέσα από τη σύνθεση των απόψεων, με έργα που ξεχωρίζουν και ικανοποίούν τους πελάτες μας κι εμάς. Απευθυνόμαστε σε όσους θέλουν να αναδείξουν και να διευρύνουν τις δυνατότητες της επιχείρησής τους μέσα από το διαδίκτυο, μετατρέποντάς το σε αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Το εύρος των υπηρεσιών μας στο διαδίκτυο επεκτείνεται σε ένα μεγάλο φάσμα μετά (από ) το 2000. Από την κατασκευή ιστοσελίδων και την προβολή σε μηχανές αναζήτησης, μέχρι εφαρμογές για social media και internet marketing. Τα έργα που έχουμε δημιουργήσει μέχρι σήμερα καλύπτουν διάφορους τομείς των επιχειρηματικών τομέων όπως, Fast Moving Consumer Goods, τουριστική βιομηχανία, χρηματοοικονομικές δραστηριότητες, e-commerce, βιομηχανία, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, κ.ά.

Γνωριστε την ομαδα

Ειμαστε δημιουργικοι εππαγελματιες
Team Member

Γεια σας!

The creation, graphic design, advertising is not random or vague concepts are pieces of our everyday life. To meet at any time 24 hours. Think of a world without labels, no brands, with monochrome packaging on the shelves of super markets, no ads on television and in general without information .

Καλημερης Νικος

Graphic & Web Designer
Team Member

Γεια σας!

The create needs peace, needs thinking, needs satisfaction, but also rewarding, an art and has its own spiritual affairs. The important thing in the world of creation is that harmony and peace in life contribute to making innovative ideas ...

Τζενυ Φαλιαριδου

Graphic designer & Painter
Team Member

Γεια σας!

The life of a designer is a life of fight. Fight against the ugliness. Just like a doctor fights against disease. For us, the visual disease is what we have around, and what we try to do is cure it somehow with design.

Γιαννης Ζαγοριτης

Web Designer&Developer
Η αγάπη για δημιουργία και επικοινωνία μέσα από το δρόμο της διαφήμισης μας οδήγησε εδώ που βρισκόμαστε σήμερα, να συνυπάρχουμε σε ένα χώρο και να παράγουμε ιδέες με στόχο της επιτυχημένη προβολή των πελατών μας. Είμαστε ομάδα γιατί δουλεύουμε με ομαδικό πνεύμα, εμπιστευόμαστε τη δύναμη της συλλογικότητας αλλά και της μοναδικότητας. Μία ομάδα ανθρώπων με εκ διαμέτρου αντίθετους χαρακτήρες, με διαφορετικές απόψεις ,με διαφορετικό τρόπο ζωής αλλά με ένα κοινό όραμα, την δημιουργία. Είμαστε ομάδα γιατί η καλή ακι ομαλή συνεργασία είναι το κλειδί ενός επιτυχημένου project και σε μια τέτοια βάση συνεργαζόμαστε και με τους πελάτες μας. Τελικά είμαστε ομάδα και αυτό φαίνεται!

Γιατι να μας επιλεξετε

Προσφερουμε υψηλης ποιοτητας υπηρεσιες.
Ειμαστε ομαδα

Είμαστε ομάδα γιατί δουλεύουμε με ομαδικό πνεύμα, εμπιστευόμαστε τη δύναμη της συλλογικότητας αλλά και της μοναδικότητας.

Ειμαστε δυνατοι

Είμαστε δυνατοί γιατί έχουμε αυτοπεποίθηση, εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας αλλά και στο αποτέλεσμα των προσπαθειών μας, γιατί η δουλειά μας ξεχωρίζει.

Δημιουργουμε

Δημιουργούμε γιατί αγαπάμε τη δημιουργία, γιατί έχουμε φαντασία και όρεξη, διάθεση και αντίληψη του χώρου και της εποχής και γιατί πιστεύουμε πως αυτά είναι τα κύρια συστατικά για την πιο επιτυχημένη συνταγή!

Μαθαινουμε

Μαθαίνουμε διαρκώς για οτιδήποτε καινούργιο κυκλοφορεί στην αγορά και στι χώρο γενικά που δραστηριοποιούμαστε. Τις τάσεις στο χώρο δημιουργίας και διαφήμισης, τις ανάγκες της εκάστοτε αγοράς, μοναδικούς τρόπους να προβάλλουμε τις επιχειρήσης των πελατών μας.

Μας εμπιστευεστε

Μας εμπιστεύεστε και αυτό μας δίνει δύναμη.Εξάλλου μας προτιμάτε, μας συμβουλέυεστε και ακολουθείτε τις απόψεις μας γιατί γνωρίζετε το αποτέλεσμα. Μας εμπιστεύεστε γιατί έχετε άποψη.

Σας προκαλουμε

Σας προκαλούμε να μας δοκιμάσετε! Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε την artnoise designers, τους ανθρώπους της σας προσκαλούμε στο χώρο της....σας προκαλούμε για αλλαγή!